MX World

10/02/2011 23:00 - geplaatst door Marcel Dirks

Dit weekend start het Belgische motorcross seizoen weer en dit doet het voor het tweede jaar op rij met een organisatie van BeTeMo team, de locatie zal wederom Lommel zijn. Vorig jaar had het organiserend team weinig geluk met het weer maar dit keer hebben de weergoden prachtig weer besteld voor zondag met de zon die af en toe eens zal komen piepen en een maximum temperatuur van 9° zal er niemand klagen.

Thor voor Meer …

Foto's Kabouter Trek De deelnemerslijst in Lommel blijft dag na dag aangroeien, zeker is wel al dat de winnaars van vorig jaar namelijk Joel Roelants (MX2) en Ken De Dycker (MX1) verstek laten gaan door diverse redenen. Maar dat maakt het deelnemersveld niet minder interessant met in de MX2 klasse: Europees en Wereld kampioen 125cc Jordi Tixier en Belgisch Kampioen MX2 Nick Triest daarbij komen dan nog eens Jeffrey Dewulf, Getteman, Poppe, …

Bij de MX1 word het een heel interessante strijd met als meest uitgesproken favorieten Jeremy Delincé en Yentel Martens. De KTM piloten zullen in Lommel meer dan behoorlijk hun mannetje staan maar dat zal nodig zijn tegen de Nederlander Roy Gijsel, Jimmy Huysmans en oude getrouwe Sven Breugelmans.