MX World

05/02/2011 23:00 - geplaatst door Marcel Dirks

Het VLM-seizoen 2011 opent met een primeur!!! "De QUEEN of SAND-cup"
De organisatoren van de wedstrijden in Lommel-Heeserbergen op 27 februari 2011 en Balen-Keiheuvel op 6 maart 201 slaan de handen in elkaar met de QUEEN of SAND-cup, dewelke openstaat voor dames vanaf 15 jaar.
De cup wordt gespekt met een leuke prijzenpot. Thor it voor meer informatie

Wedstrijd format: Iedere wedstrijd bestaat uit 2 reeksen van 15min+1r. Per wedstrijd wordt een eindklassering opgemaakt met prijsuitreiking van de eerste drie. De eerste vijf laureaten van de QUEEN of SAND-cup worden op 6 maart 2011 te Balen-Keiheuvel gehuldigd.   Noot van Mxworld: Er worden heel wat toppers verwacht en misschien is dit wel een begin voor een echt Belgisch kampioenschap indien de interesse groot genoeg is!!