MX World

05/02/2011 23:00 - geplaatst door Marcel Dirks

Vrijdag 4 februari vormde feestzaal de Garve in Arendonk weer het decor van de jaarlijkse BETEMO-teamvoorstelling. Alle rijders werden aan het grote publiek voorgesteld en speaker Bengt Hendrickx polste naar de verwachtingen en doelstellingen van alle piloten. Ook was er de aanwezigheid van Ben Van Den Bogaard en Etienne Bax, dit duo werd vierde in het WK zijspannen en behaalde ook de ONK titel. Deze twee heren mochten een speciale atentie overhandigen aan de drie kampioenen van Betemo in het seizoen 2010. Jens Hendrickx, Jelle Grade, en het zijspanduo Bart VD Bulk-Larris Hendrickx werden in de bloemen gezet.Nadien kon iedereen nog genieten van een heerlijk wokbufet en de nodige drankjes. Voor een eerste impressie van een geslaagde avond ; Klik hier