MX World

01/02/2011 23:00 - geplaatst door Marcel Dirks

Youthstream heeft zonet de officiële lijst bekendgemaakt van de teams die in 2011 aan het WK mogen deelnemen. Er zijn geen grote verrassingen, en onze Belgen zijn nog beter vertegenwoordigd dan vorig jaar. Zoals bekend zal Diga Racing voor het eerst  in het WK aantreden, en ook de broertjes Lieber trekken in 2011 in de GP's ten strijde. Opmerkelijk is de terugkeer van Husqvarna als fabrieksteam, dat na enkele jaren van afwezigheid wil terugkeren naar het hoogste niveau. Klik op "Thor" voor de volledige lijst.

2011 MX1/MX2   Team Name     Brand 1 3C Racing Yamaha     Yamaha 2 Andalucia Yamaha Castro Team     Yamaha 3 Beursfoon Suzuki MX Team     Suzuki 4 Bike-it Cosworth Wild Wolf Yamaha     Yamaha 5 Bud Racing / Rockstar / Kawasaki   Kawasaki 6 DIGA Racing Team   KTM 7 HM Plant Red Bull KTM UK   KTM 8 ICE1 RACING   Kawasaki 9 IST T.I.S.C.O. Racing   Kawasaki 10 JK Aprilia Racing   Aprilia 11 Kawasaki Racing Team   Kawasaki 12 KTM HDI MX Team   KTM 13 KTM Scott Racing Team UG   KTM 14 KTM Silver Action   KTM 15 Latvia Elksni Honda   Honda 16 Lieber Racing Team   KTM 17 LS Honda Racing   Honda 18 Monster Energy Yamaha    Yamaha 19 MVR-D Mark Chamberlain   Honda 20 Nestaan JM Racing   KTM 21 Red Bull Teka KTM Factory Racing MX1   KTM 22 Red Bull Teka KTM Factory Racing MX2   KTM 23 Rockstar Energy Suzuki World MX1   Suzuki 24 Sturm Racing Team   Kawasaki 25 Suzuki Europe MX2   Suzuki 26 Suzuki International Europe Motocross   Suzuki 27 Team CLS - Monster Energy - Kawasaki - Pro Circuit   Kawasaki 28 Team Gold Fren Schmidinger World MX1   Honda 29 Team Husqvarna - Ricci Racing   Husqvarna 30 Team MX Honda Racing   Honda 31 Team Yamaha Van Beers Racing   Yamaha 32 TM Racing Factory Team   TM