MX World

30/01/2011 23:00 - geplaatst door Marcel Dirks

De Suzuki-rijder reed vandaag voor de eerste keer de befaamde strandrace mee en won deze meteen. Al in de eerste ronde nam Ramon de leiding en stond die niet meer af zodat hij de overwinning van Le Touqet bij op zijn al uitgebreid strandrace-palmares mocht schrijven. Tweede werd Jean Claude Mousse werd tweede voor Milko Potisek. Johan Boonen werd knap tiende terwijl Ton van Grinsven beste Nederlander werd op een twaalfde plaats. Er stonden meer dan 1000 deelnemers aan de start terwijl er 250.000 toeschouwers waren. Gisteren won Wietse Brackman met zijn KTM de jeugdreeks "tweetakten", de Nederlander Lars van Berkel werd derde. Thor it voor de uitslagen

Uitslag Enduropale zondag Uitslag Enduropale jeugd per klasse Uitslag Enduropale jeugd algemeen