MX World

25/01/2011 23:00 - geplaatst door Marcel Dirks

Nicolas Stampaert maakte zopas zijn nieuw team bekend voor 2011. De rijders zijn niet de minsten en zullen uitkomen in de BMB. Arnaud Wauters maakte furore in de BMB in 2010 en sleepte de titel bij de nationalen MX2 in de wacht, Olivier Vandergugten werd derde bij diezelfde nationalen MX2 en ook Tom van Loon zien we een beetje verrassend verschijnen in de teamkledij van Dirt Racing Supply.... Thor it

voorstelling van team DIRT RACING SUPPLY. 

De rijders zullen alle 3 bij de bmb inters mx2 uitkomen.

1. Arnaud Wauters

Inter mx2 bmb nr 10 : zal het bk mx 2 combineren met enkele onk en EK wedstrijden.

Hij is de laatste maanden erg goed aan het trainen en heeft als doel niet minder dan de titel bij de inters mx2. 

2. Olivier Vandergugten

Inter mx2 bmb nr 7 :zal het bk mx 2 combineren met enkele onk en EK wedstrijden.

Werd vorig jaar 3e bij de nationalen mx2 en wil dit jaar graag bij de top 5 eindigen in het bk en zo veel mogelijk punten halen in het ek.  Dit weekend rijdt Oliver ook Le Touquet.

3. Tom Van Loon

Inter mx2 nr 17:

Na een sabbatjaar wegens gezondheidsproblemen is tom op mijn voorstel ingegaan om Arnaud en Olivier te begeleiden,  zelf doet hij het 1e jaar voorzichtig aan en gaat een 10 a 15 tal bmb wedstrijden rijden waaronder het volledige bk mx2.  Ook zullen we met het team enkele internationale wedstrijden rijden zoals Roggenburg en Foxhill.

Zou je ook de volgende sponsors van het team willen vermelden en hun bedanken?

Scratchidesign, Pascual Games, Motorshop Desmet ktm, Monster Engery, Fly Racing, Von Zipper, Bo Motor Oil, Multi-air, Racetech, Royal Hills Experience, Barta Racing, Samco Silicon Hoses, Afam, Ferodo.