MX World

12/03/2018 14:35 - geplaatst door Stingray

Over twee weken wordt de eerste wedstrijd om het open Kempen Kampioenschap 2018 verreden op de Ketelberg in Eersel. Er kan in 17 verschillende klassen gestreden worden om het dagklassement, en tevens ook voor het algemeen klassement.

Alle rijders, jong en oud met een basis-, training- of startlicentie kunnen deelnemen. Een daglicentie kan enkel aangevraagd worden op vertoon van een (buitenlandse) licentie. Zie voor meer info hierover de website van de MON. Graag zien we jullie op zondag 25 maart aan de start in Eersel bij MCC de Kempen. Aanmelden is mogelijk via de website van MCC de Kempen. Inschrijven op de dag zelf is van 08.00 tot 09.00 uur waarna de trainingen beginnen. De wedstrijden beginnen om 11.30 uur. Voor meer informatie en het reglement ga je naar www.mccdekempen.nl Wedstrijddata Open Kempen Kampioenschap 2018 25 maart Eersel 06 mei Reusel 27 mei Eersel 10 juni Reusel 26 augustus Reusel 14 oktober Oirschot - Totaalklassement De organiserende verenigingen zijn: MC de Wielewaal (Reusel), MCC de Kempen (Eersel) en MCO Oirschot.