MX World

11/06/2018 08:23 - geplaatst door Stingray

Op woensdag 13 juni is de baan van RES Axel open. De baan wordt niet gevlakt. RES Axel houdt rekening met alle rijders die deelnemen aan de GP in Ottobiano. Afgelopen zaterdag werd er een wedstrijd gereden. De RES baan ligt lekker zwaar . Ze wordt ook niet geschoven, zodat iedereen goed kan testen voor de zware baan in Italiƫ. Er zullen vlaggemannen aanwezig zijn voor de veiligheid. Tevens bestaat de mogelijkheid om met het starthekken te trainen. Wij zorgen voor de starthekken en de bemanning, jullie voor de stalen plaat. Als u hier interesse in heeft, graag even van te voren laten weten, zodat wij de mensen hiervoor kunnen regelen. Moesten er verdere vragen of wensen zijn, kunt u altijd een berichtje sturen naar acolijn@zeelandnet.nl of bellen 0031 65151 9696.
Vrije toegang voor publiek. De baan is open op woensdag van 13.00 - 20.00 uur. Kantine open vanaf 12.00 uur.