MX World

11/06/2018 10:14 - geplaatst door Stingray

De wedstrijd om het Zwitserse kampioenschap MX1 in Cossonnay werd gewonnnen door William Kehrli. Dat gebeurde midels twee tweede plaatsen. De reeksen gingen naar Nicolas Bender, tweede in de eindstand, en Jason Clermont, derde in de eindstand;

Onze landgenoot Nick Triest werd zevende.

Triest (in telegramstijl): "Vandaag wedstrijd in Cossonay gehad, Zwitsers kampioenschap. Was niet mijn beste wedstrijd maar was ook wel beetje verwacht , Na 2 zware weken en zaterdag de begrafenis van men meter nog erbij pas laat kunnen vertrekken naar Zwitserland. Pas 's nachts aangekomen in het hotel was de rust ook totaal niet goed. Daarbij dan nog eens de gebroken tenen en zo zat alles op een hoop . Ik heb de schade beperkt en gedaan wat ik kon vandaag. Eerste reeks in de start gevallen en van laatste naar 11 gereden . Tweede reeks slechte start en 7de  binnen gekomen. Voor een 7de plaats in de eindstand. Meer zat er vandaag niet in." 

Foto Triest: credits Fientje Vanhoutte (FB Triest)