MX World

08/07/2018 12:29 - geplaatst door Stingray

Mijnheer,
De wereld zit oneerlijk in elkaar. Terwijl hardwerkende kabouters met hun korte beentjes van hun vergeplaatste, nederige autootje, helemaal naar het circuit moeten stappen, rijden de gepensioneerde ambtenaren met hun Duitse luxeauto zo tot aan de airco gekoelde jurybus. Het kabouterhoofdje wordt zo rood als de het dak van zijn paddenstoel, zijn armpjes worden zwart van het stof en dat terwijl de op rust zijnde pakkeman, in zijn allicht witte hemdje geniet van een fris aangeboden drankje. Gelukkig heeft ons Trekje geen enkel probleem met zijn rol op de achtergrond. Ongemerkt (?) fotokes maken, ze ’s avonds rustig bekijken er een paar op faceboek zwieren. Meer heeft hij niet nodig om net als gelijk welke andere ouder wordende opa te genieten van het leven. Zijn ze op hun eigen manier misschien toch nog gelijk. Een eerste deel fotookkes van hem zijn trouwens te vinden op DEZE link!

Tja, als je dit leest...… Maar het draait natuurlijk om perceptie, ook bij Kabouters. Een Duitse luxe-auto is dan een overjaarse Mercedes Vito, verroest dat het niet schoon meer is, en gelukkig dit jaar nog door de keuring. Dat van die op rust zijnde pakkeman is dan weer juist, maar die had ook maar een verfrommelde korte broek en een gekregen T-shirt aan. En ja, wegens bewezen diensten heeft Stingray nog altijd onbeperkte toegang tot een airconditioned bus. Heerlijk, en het zou zot zijn om daar geen gebruik van te maken. Maar troost U Kabouter Trek, de volgende keer roep ik U binnen...…

Overigens, fijne foto's alweer. Dank U!

Op de foto: Amber Everts, die in haar oefenronde nog zwaar ten val kwam maar gelukkig weer snel op stond.