MX World

09/07/2018 09:26 - geplaatst door Stingray

Dankzij twee reekszege's en een vierde plaats wonnen Frank Mulders-Henry van de Wiel de vierde proef om het IMBA EK Zijspannen. Het sterke Nederlandse duo verovert nu ook de leiding in de EK-stand, omdat ze in Frankrijk 41 punten meer scoorden dan Keuben-De Laat. Keuben won wel de tweede reeks, maar in de eerste reeks werden ze pas twintigste. In de slotreeks  beperkten ze de schade door vijfde te worden. Boller-Strauss werden tweede in de eindstand voor Prümmer-Lange.

De Belgen dan. Van Der Veken-Gorris werden elfde. Enkele plaatsen verderop volgden De Scheemaeker-Dellanoy (15) en Gommeren-Meeuws. Tesseur-Martens werden negentiende. Volgende week rijden de zijspannen hun EK-wedstrijd in Norley (GB).

Foto Gommeren-Meeuws, credits Jo Nijs.