MX World

15/07/2018 22:35 - geplaatst door Stingray

De vierde ADAC Masters proef kende zijn beloop in Möggers (Oostenrijk). Het werd een vreemde bedoening waarin Jeffrey Dewulf en Jeremy Seewer de reeksen wonnen. Maar de Hongaar Bence Szvoboda ging met de dagzege aan de haal. Jens Getteman  met een 5-2 score troefde Dewulf af voor het brons, met Seewer dankzij de zee in de slotreeks goed voor zilver. Henri Jacobi werd vierde maar blijft leider in de stand voor de afwezige Nagl, Dewulf en Getteman.

Verrassende zege ook in de Youngster cup voor Roland Edelbacher die  Michael Sandner, Jett Lawrense en ADAC-leider René Hofer versloeg. De Belgen: Bryan Engelen 21, Danté Nijs 29 en Nolan Cordens 37.

In de 85 cc dan toch een Belgische voltreffer. Gisteren had Liam Everts nog de zege aan Constantin Piller moeten laten. Vandaag zette hij orde op zaken. Won de tweede reeks en stak ook de eindzege op zak. In de eindstand ging hij Piller en Camden Mc Lellan vooraf. Deze laatste blijft wel leider in de stand voor Everts en Piller. Lucas Coenen, zestiende, was sneller dan broer Sacha (eenendertigste).

Credits: ADAC.