MX World

07/08/2018 08:13 - geplaatst door Stingray

Na de rustpauze van de GP wordt met belangstelling en motivatie uitgekeken naar de VLM-cross van Rijkevorsel. De race wordt georganiseerd door MC KENAKA, de crew rond gewezen VLM-piloot Erwin Buys. Het team telt drie clubrijders: Kenzo Buys, Ake Hens en Kaya Hens.

De parking wordt pen gesteld vanaf vrijdagavond 17.00 uur. De organisatie vraagt vanwege de beperkt beschikbare ruimte om niet af te spannen.
De wedstrijden van JMS op zaterdag krijgen randanimatie in de vorm van wedstrijden voor Quads,  en sid-by-side ATV. Bovendien worden er ook brommer races gehouden. Hiervoor is er ook speciale aandacht 

Na een geslaagde test verleden jaar geeft de organisatie ook G-sporters terug de kans om eens van de motorsport te proeven. Ze krijgen echt een plaats achter het starthek. De G sporters worden bij de brommerkes reeks in gedeeld. Als er voldoende kandidaten krijgen ze hun eigen afzonderlijke klasse. Voor iedere deelnemer is er een aandenken voorzien. Voor meer inlichtingen en inschrijvingen kan men steeds een mailtje laten naar dirkvandeperre@telenet.be

Na de wedstrijden kan er rustig ontspannen worden in de tent met het travestiespektakel “Anni Moly en de Cabaret Follies”.

Kampioenschapsproeven zijn er voor de reeksen der nieuwelingen C, masters, juniors open, nationalen open en inters open.

Locatie : Bolksedijk Rijkevorsel