MX World

10/09/2018 10:14 - geplaatst door Stingray

Met drie reekszege's op een rijd wonnen Mike Keuben-Lars de Laat gisteren de IMBA zijspanwedstrijd in het Brabantse Kersbeek. Nederland boven met op de tweede plaats het gelegenheidsduo Frank Mulder die wereldkampioenenbakkenist Ben van den Bogaart inzette. Dit duo behaalde twee tweede en een derde plaats. Het brons was voor de Zwitsers Marco Boller-Marius Strauss. De Belgen deden het behoorlijk achter de toppers met een 5de plaats voor Nick Janssens-Jens Mans, een zesde plaats voor Jeroen Tesseur-Ben Martens, een zevende plaats voor Christof Van Der Veken-Dave Gorris en een achtste plaats voor Sepp Gommeren met duivel-doet-al Danny Meeuws. Nog verderop volgden Maris-Van De Wiel en Vermote-Vrijsen.

Met nog twee proeven te gaan (23/9 Amriswill en 30/9 Meijel, leidt Mulders met een verschil van 26 punten op Keuben en 91 op Boller. Dit zijn relatieve verschillen, gezien er nog 360 punten te verdienen zijn.

Foto: Sepp Gommeren met bakkenist/hardloper Danny Meeus, goed voor de achtste plaats. Credits: SMXpics.