MX World

06/10/2018 18:55 - geplaatst door Stingray

In de marge van de Toekomst beker werden vandaag nog teams aangeduid om mogen deel te nemen. Bovendien werden op zaterdag ook al de kwalificaties verreden. We vatten samen onder Thor.

Credits: Joris Van Mechgelen.Jarne Gossens, Ian  Ampoorter (beiden van VJMO) en Douwe Van Mechelen plaatsten zich als team voor morgen in de 65 cc. Het trio dat een plaatse versierde in de 85 cc wordt Sacha Coenen, Baptiste Beernaert en Noah Debouttez.  

Mikkel Haarup won de kwalificatie in de Open klasse voor Eric Willems en Lucas Ankjaer. Tim Louis werd zesde en Lucas Adam 24ste.

Constantin Piller, Edwars Bidzans en Nick Doman maakten een beste beurt in de 85 cc. Beste Belg werd Sacha Coenen op 7, Paco Destercq op 8,  Yoran Moens op 10. Verder nog Lucas Coenen als elfde en Noah Deboutez als 21ste. Beernaert kwam geen ronde door.

In de kleinste klasse zegevierde Janis-Martins Reisulis voor Ashton Boughen en Markuss Ozolis. De kersverse selectie België deed het prima want Jarno Goossens werd zesde, Ian Ampoorter 15de en zelfs na twee valpartijen  zette Douwe Van Mechelen zich als 26ste neer.

Morgen gaat het om de knikkers.