MX World

06/10/2018 21:06 - geplaatst door Stingray

Ik durf gewoon niet te tellen. Ik durf gewoon niet. Want Jago Geerts kwam vroeg in de reeks ten val, bij het accelereren op het startveld. In de laatste ronden slaagde hij er nog in om zich uit de top twintig te wringen en achttiende te worden. Het zal van het resultaat van Jeremy Van Horebeek af hangen of we ons alsnog plaatsen of we morgen de B-finale moeten rijden. Ook de Amerikanen rijden met dichtgeknepen billen nadat Aaron Plessinger na een zware val naar de elfde plaats verzeilde. Voorin ging Henri Jacobi leiden. Plessinger kreeg hem in de derde ronde te pakken, gevolgd door Hunter Lawrence en Dylan Ferrandis, die vrij snel de Duitser in de steek lieten. Tot Plessinger dus viel en  het duel om de kwalificatiezege duurde tot voor de Larocco Leap , waar Lawrence zich vastreed op een gedubbeld rijder. Jaboi werd derde voor de verrassende Michele Cervellin die rondenlang Jorge Prado Garcia aan de praat had gehouden.

Laat ons hopen dat Van Horebeek seffens spijkers met koppen slaat. Zoniet moeten we morgen vroeg op voor de B-finale.

Foto Hunter Lawrence: daar gaan ze nog plezier aan beleven in de USA.