MX World

07/10/2018 23:38 - geplaatst door Marcel Dirks

Vandaag werd in Sint-Huybrechts-Lille de jaarlijkse VLM Teamtrofee georganiseerd door De Lillertreffers. Het werd een spannende strijd bij de Internationalen waar het BETEMO Team aan het kortste eind trok. Yentel Martens, voor de gelegenheid op een MX2-Husqvarna reed twee knappe reeksen op de lichtere machine terwijl Kampioen Jens van Meer deed reed in zijn 500-klasse en Bram Schoepen trad aan in de klasse Open. Het Grondwerken Frederix Team met Mattis Meersschout, Cedric Grobben en Jeffrey Dewulf werden waardig tweede, ze eindigden slechts 1 punt achter de winnaars. Het MX477 Team met Glenn Bielen, Greg Smets en Kenny Janssens werd mooi derde. Bij de Jun/nat won Racing Skills met Lars Derboven, Jens Steensels en Jens Bogaerts, bij de Bel/nieuw won het Transport PETAG Team met Scott Vlemincx, Xander Dirks en Jamie Haenen.