MX World

09/10/2018 17:08 - geplaatst door Stingray

VLM en JMS bundelen samen hun krachten in Genk op 13 oktober. Maar op zondag is de Belgische kalender blanco. Straks hebben we nog wel een eindejaarswedstrijd, maar voorlopig gaat de crossmotor op stal. Tenzij U langzaam wil afkicken.

Dan brengt Axel zaterdag én zondag uitkomst.

Alles onder Thor.

Op de omloop van de RES Stichting worden over twee dagen de landelijke finales betwist van het ONK. Dat betekent dat alle klassen van klein tot groot over deze twee dagen aan de start staan. RES Axel bevestigde nu al de deelname van Ken De Dycker. Bovendien rijden ook Kay de Wolf, Lotte van Drunen en Sven van der Mierden. We verwachten ook nog ander 'schoon' volk dat onverwachts komt opdagen.

Er moeten nog diverse kampioenen gekroond worden. De tussenstanden vindt je HIER terug.

Gezien er in België geen crossen zijn is een uitgelezen dag om eens de grens over te piepen. Bovendine bedraagt de entree € 5,- entree per dag vanaf 16 jaar. Wie wil daar nu niet bij zijn? De dag wordt afgesloten met de huldiging van zowel het dagklassement als de eindstand van het ONK 2018. De KNMV gaat zorgen voor een bekende MX-rijder om de prijzen uit te reiken. De club weet nog niet wie dat zal zijn, maar de verwachtingen zijn groot.