MX World

15/10/2018 19:24 - geplaatst door Stingray

MC De Zandklievers nodigen alle piloten en supporters uit op hun traditionele najaarscross die zoals steeds plaats vindt op het Gilseinde in Ravels.
Maarten Heylen,Tamara Vervloesem ( beiden gekwetst), Werner Ryckers en de zijspanduo’s Walter Dyckmans –Kurt Bouwen en Wesley Van Nerum – Ilse Van Gorp verdedigen de clubkleuren.
Zowel het parcours als het rennerspark hebben een droge zanderige ondergrond. De springbergen werden zodanig aangelegd dat ze geen probleem zijn voor de amateurcrossers.
Zaterdag is er het wekelijkse jeugdprogramma dat aangevuld wordt met een reeks brommerkes. Op zondag zijn er Open reeksen voor Inters, Nationalen, Juniors en Zijspannen. Ook Beloften en Nieuwelingen MX2 komen aan bod alsook Nieuwelingen A & B & C. Recreanten en daglicenties zijn hierbij ook van harte welkom.
Traditioneel is de cross in Ravels het ZIJSPAN-evenement bij uitstek. Vooral de Zijspan solo klassen en de gemengde klasse, waar minimaal een dame het span moet bemannen. Hetzij als pilote of als copiloten. Alle info en foto’s vinden jullie op de facebookpagina ‘s : MC Zandklievers of Motorcross Vlm Time.