MX World

18/10/2018 07:31 - geplaatst door Stingray

Update: zopas vernemen we van MC De Wielewaal dat vijfvoudig wereldkampioen Joël Smets zondag zal deelnemen in Reusel.

Een van de laatste grote outdoor evenementen zal zondag verreden worden op de crossbaan van MC De Wielewaal uit Reusel. Stichting Motorsport Promotions van Arjan Brouwer organiseert in samenwerking met MC de Wielewaal op zondag 21 oktober in Reusel een 24MX NK op het mooie zandcircuit.

Alle info onder Thor.

Arjan Brouwer heeft er samen met Kees v.d. Boomen en een aantal sponsoren voor gezorgd dat het een groot spektakel gaat worden. Er zullen namelijk grote namen plaatsnemen achter het starthek, samen met een aantal rijers van MX-Team Brouwer. Niet alleen Greg Smets, Sven van de Mierden, Lars van Berkel, Raivo Dankers (op MX2 4-t), René Ranniko, Roan van Moosdijk, René Albers, Mikkel Haarup en Mike Kras, maar ook Glenn Coldenhoff (op een Standing Construct KTM) nemen deel!

Bovendien beschikt het circuit over een nieuwe wave-sectie. Een kaartje (vanaf 12 jaar) kost slechts 10 euro.

Het belooft dus een wedstrijd te worden die je zeker niet wilt missen. De klassen die van start zullen gaan om kostbare kampioenspunten zijn:
Dames/Veteranen - MX Open Junioren - MX Open Senioren - MX Open Nationalen - MX2 / Open Inters - Quad Nationalen/Inters