MX World

23/10/2018 13:18 - geplaatst door Stingray

En in het eerste geval, wie worden de opvolgers van Jens Walvoort( zondag nog winnaar van de Weston Beach Race) en Scott Smulders in de 85 cc-klasse. die twee vragen staan open voor at betreft de 2 en 3-uurswedstrijden van zondag in Axel. Inschrijven kan nog in de jeugdreeksen. Bij de grote jongens staan er liefst 40 teams ingeschreven.

Volgens MXWORLD zijn er drie grote favorietenteams. Het eerste wordt gevormd door Ken De Dycker met Maarten Govaert en Jurgen Wybo. Drie kleppers van formaat.  Dan krijgen we de 'local' Mark Boot die partij geeft met zijn Mikkola ploegmaats Jochem Walckiers en Kristof Van Vaerenbergh. Dan is er nog een derde team, op onbekend terrein, het BeTeMo team dat wordt ingezet door omroeper Léon Van Gestel. Zij zakken naar Zeeland af met VLM-kampioen Jens Van Meer, Wouter Van Massenhoven en Greg Smets.

In de jeugdklasse valt team nummer 1 op: de gebroeders Coenen, ook al rijden ze maar met zijn tweetjes. Verder hebben we daar niet echt zicht op. Bovendien debuteert ook het SolarPro BeTeMo team met Douwe Van Mechelen, Wannes ritravato en Travis Passeretti. 

Opgelet, de eerste wedstrijd start al om 10.00 (2-uurs) en de grote mannen startel à la Le Mans om 13.30.

De entree is gratis op het RES-curcuit.