MX World

30/10/2018 11:33 - geplaatst door Stingray

In de Vlaanders zijn ze volop het seizoen aan het voorbereiden. De  VJMO/MCLBkalender ligt al in de goede plooi en nu worden er hier en daar nog wat werkpunten aangepakt.

Lees er over onder Thor.


Zo kunnen de vergunningen 2019 (vanaf 1 november) al aangevraagd worden via  DEZE link.

Voor het nieuwe seizoen 2019 zullen opnieuw een aantal samenwerkingsovereenkomsten afgesloten worden met bevriende motorcrossfederaties. De piloten - aangesloten bij die federaties - zullen toegelaten worden tot de officiële categorieën van VJMO/MCLB op basis van een schriftelijke afvaardiging indien zij zelf wedstrijd hebben, of kunnen zonder afvaardiging deelnemen als hun federatie geen wedstrijd heeft mits het betalen van een inschrijvingskost ter plaatse van € 5,00 / wedstrijd. Andere piloten kunnen deelnemen op basis van een dagverzekering.

Wenst u mee te werken aan de verdere groei binnen de federaties VJMO-MCLB? Ook u bent welkom want zonder goede medewerkers geen goede werking van een federatie. Men zoekt voor volgend seizoen DRINGEND chauffeurs met rijbewijs C die zich van vrijdagavond tot zondagavond kunnen inzetten om het rollend materiaal ter plaatse te brengen en te onderhouden. Tevens is er nood aan medewerkers voor verschillende functies om het geheel in goede banen te leiden. Zegt dit je iets? Iemand met een vlot schrijvende pen? Iemand die graag buitendienst voor zijn rekening neemt? Voor meer info/kandidaatstelling neem je contact via het secretariaat VJMO en/of MCLB via mail: mclb.secretariaat@telenet.be. Telefonisch kan tijdens de openingsuren van het secretariaat op maandag en donderdag van 19 tot 22 uur via 055/30.14.64

24 november 2018 - WINGENE (West-Vl.), is de datum en locatie voor het VJMO Jaarfeest. Op zaterdag 24 november 2018 wordt vergunninghouder van het afgelopen seizoen in de bloemetjes gezet en mag hij zijn pirjs van het Regelmatigheid criterium in ontvangst mag nemen. De top-drie binnen het VJMO Kampioenschap 2018 wordt eveneens gehuldigd. De uitreiking van de winnaars van het Open Herfstkampioenschap sluit het geheel af.
Iedere piloot dient ZELF aanwezig te zijn om zijn prijs in ontvangst te nemen !
Plaats van het gebeuren :  Zaal “De Verrekijker” – 8750 WINGENE (de gekende pijlen brengen u ter plaatse)
Aanvang: om 19.30 uur - Deuren: vanaf 18.00 uur.