MX World

30/11/2018 23:49 - geplaatst door Stingray

Nolan Cordens heeft zijn SX2-zege van Barcelona niet kunnen herhalen in Oost-Duitsland. Hij leidde zijn halve finale maar zag dan de motor afslaan.  Via de herkansing raakte hij toch in de finale. Die werd gewonnen door de Franse rijder Julien Lebeau. Hij versloeg  zijn landgenoot François Doré en de lokale rijder Tom Koch. Cordens werd negende.

Geen Jens Getteman in Chemnitz, hij raakte in d e vorige race gekwetst. Cole Martinez probeerde een vroeg offensief op te zetten. Hij had zijn kwalificatie gewonnen van Nique Thury. Zijn landgenoot, Tyler Bowers, is stilaan in vorm aan het raken. Ook hij kwalificeerde zich in zijnmanche als winnaar voor Justin Starling. En in de finale zou Tyler dat  over doen Hij werd de beste voor Martinez en Charles Lefrançois.