MX World

12/12/2018 22:30 - geplaatst door Marcel Dirks

Husqvarna Motorcycles roept bepaalde serienummers van het TC 50-model terug.
De TC 50 minicycles met modeljaar 2019 moeten worden geïnspecteerd door een erkende dealer van Husqvarna Motorcycles.

Thor it voor meer info hieroverGELDIG VOOR ALLE MARKTEN
Husqvarna Motorcycles roept bepaalde serienummers van de TC 50, modeljaar 2019 terug voor een inspectie van de carburator.
De kans bestaat dat tijdens het monteren van de carburator op deze TC 50-modellen de deksels niet correct werden aangebracht. Aangezien het carburatordeksel ook dienstdoet als stop voor de bovenste gashendel, kan dit de vlotte werking van de gashendel verhinderen.
Om er zeker van te zijn dat alle bestuurders van de TC 50 onder alle omstandigheden veilig kunnen rijden, vindt Husqvarna Motorcycles het belangrijk dat wordt nagekeken of het carburatordeksel correct gemonteerd is.
Klanten die al een van de bovenvermelde motorfietsen hebben gekocht, worden persoonlijk geïnformeerd per brief. Ze krijgen het advies om onmiddellijk contact op te nemen met een erkende dealer van Husqvarna Motorcyles om een afspraak te maken voor de inspectie.
Klanten kunnen ook online nakijken of hun motorfiets getroffen is door deze terugroeping, in de rubriek 'Service' op de website van Husqvarna Motorcycles. Het nazicht en de vervanging van alle betrokken onderdelen is gratis en mag alleen gebeuren door een erkende dealer van Husqvarna Motorcycles.
Meer info over alle erkende dealers vindt u op de website van Husqvarna Motorcycles: www.husqvarna-motorcycles.com/dealer-search