MX World

14/12/2018 15:08 - geplaatst door Stingray

Update: het gaat, alles in acht genomen redelijk goed met Glenn Coldenhoff. Dat vernemen we van een getuige die Glenn heeft bijgestaan tot hij naar de kliniek in Overpelt werd afgevoerd.

Onze bron: "Volgens Glenn zelf is hij van de motor gevallen bij een sprong. Hij zelf zegde dat het een horrocrash was. Zijn helm was stuk en ook wat plastic van de motor zoals het nummerbord en het spatbord. Glenn bloedde ook aan de lip en tussen de tanden. Vlak na zijn val hebben een aantal mensen de op de grond liggende Coldenhoff afgeschermd en de activiteit stil gelegd. Glenn had het verschrikkelijk koud, maar omstaanders hebben onmiddellijk hun jassen  afgestaan. Glenn kloeg vooral van pijn in de pols, en nadien ook van pijn in de rug. Hij kon alle ledematen bewegen. Had enkel last van wat tintelende vingers. De ambulanciers, de mensen van de MUG en de brandweer hebben Glenn gestabiliseerd, waarna hij werd overgebracht naar Overpelt. Glenn was heel de tijd helder en aanspreekbaar."

Laat ons hopen dat het nu allemaal mee valt met Coldenhoff. Zo zie je maar dat een erkend oefenterrein, waar permanent iemand aanwezig is en waar snel hulp kan geboden worden onontbeerlijk is voor onze sport.

En nu duimen voor een spoedig en algeheel herstel. 

Zopas liep hier het bericht binnen dat Glenn Coldenhoff zwaar gevallen zou zijn op de Heeserbergen in Lommel. De MUG zou ter plaatse geweest zijn. Wij hebben ons hierover geïnformeerd. Dat Glenn gevallen is klopt. Ook dat de MUG daar bij geroepen is. Maar volgens onze bron was dat meer uit voorzorg, gezien Glenn kloeg over pijn in de rug. Na de eerste zorgen is Coldenhoff overgebracht naar het ziekenhuis van Overpelt.

Laat ons hopen dat het allemaal  mee valt voor de sympathieke rijder uit het Standing Construct KTM team.

Glenn was maandag nog eregast op de première van 'The Hard Way To Win 3'.