MX World

17/12/2018 19:42 - geplaatst door Stingray

Over de toestand van 10-voudig wereldkampioen motorcross Stefan Everts kregen we eindelijk goed nieuws. De familie deelde het volgende mee:

"Stefan Everts niet langer kritiek." 

"De conditie van Stefan Everts, die getroffen werd door malaria, is beter. Zijn toestand is niet meer kritiek. Het is niet langer meer nodig om Stefan in een kunstmatige coma te houden. Hij verblijft nog wel op de afdeling Intensieve Zorgen van het Universitair Ziekenhuis in Leuven. Stefan wordt daar continu gemonitord en enkel de familie mag hem bezoeken. Het is nog te vroeg om zich uit te spreken of er verdere gevolgen zijn van de malaria aanval of de duur van zijn herstel."

Everts liep de ziekte een maand geleden op in Congo waar hij deelnam aan een enduro voor het goede doel. De aanval brak uit begin december. Hierbij werd Stefan opgenomen in het ziekenhuis in Hasselt, maar werd nadien getransfereerd naar het Universitair Ziekenhuis in Leuven. De familie Everts wens iedereen te bedanken voor de steun en de bemoedigende woorden. Ingeval er zich verdere ontwikkelingen voor doen, dan zal er via een persbericht gecommuniceerd worden.