MX World

21/12/2018 16:10 - geplaatst door Stingray

Kabouters zijn slim, dat is algemeen bekend. Daarom houdt hij altijd wat moois achter de hand. Bovendien is een kabouter echt in zijn element op zanderige bosgronden. Zoals de Keiheuvel dus. En daarom schreef hij het volgende: "Ooit waren ze talrijk, de klassiekers op de BMB kalender. Ondertussen moet mijn geen echt rekenwonder meer zijn om ze te kunnen tellen. In de Kempen is er gelukkig nog een club die ook in 2019 hun wedstrijd op de BMB kalender heeft geplaatst. Vlak voor de Italiaanse GP is het misschien geen ideale datum, maar hopelijk komen ALLE MX fans dan toch opdagen. Als ook KMC Mol één van de volgende jaren zouden afhaken, blijft er van 1 van de schoonste sporten van de jaren 60-70-80-90 en 2000 niet veel meer over in ons Belgenlandje. Daarom hierbij nog een terugblik naar de editie van afgelopen 15 augustus."

Prentjes kijken? HIER KLIKKEN