MX World

22/12/2018 11:43 - geplaatst door Stingray

Er wordt momenteel keihard gewerkt aan het circuit en de overige faciliteiten bij SuperCross Brabant in Autotron te Rosmalen. Dit weekeinde zullen zeker 160 rijders hun trainingen rijden op het nieuwe circuit.
Het weekend daarna, van 28 t/m 30 december, is het 3 dagen motorsport ten top in Autotron. Dan wordt er echt gestreden om de titel(s).

Grand Finale van Stad ‘s-Hertogenbosch - Dat SuperCross Brabant het vertrouwen heeft van velen blijkt nu ook uit de toezegging van Gemeente ‘s-Hertogenbosch. Ook zij ondersteunen het evenement en daarom wordt er op zondag 30 december in de Interklasse gestreden in de Grand Finale van de Stad ‘s-Hertogenbosch. Erg trots is de organisatie met de verbinding van de Gemeente ’s-Hertogenbosch aan hun evenement. SuperCross Brabant, brengt sport en sfeer bij elkaar!
Meer informatie: www.supercrossbrabant.nl

Als toetje een foto van de gang van zaken bij de aanleg van de baan.

Onder Thor wel te verstaan.

Credits: SX Brabant.