MX World

31/12/2018 12:21 - geplaatst door Stingray

Over Jeremy Van Horebeek is de laatste weken heel wat gespeculeerd. Maar dat woord staat niet in de woordenboek vanMXWORLD.BE. Op de sociale media was de vraag achter info over 'The Jerre' groot.

Op de laatste dag van 2018 wilden we uitsluitsel van zaken brengen.

En dit is wat ons is verteld: op dit ogenblik valt voor Jeremy voorlopig het doek over de deelname aan het WK MXGP 2019. Er zijn geen overeenkomsten met een of ander team om het WK te betwisten. Wat wel is: Jeremy heeft een akkoord met Honda om voor hen deel te nemen aan de 'Enduropale' in Le Touquet op 4 februari 2019.  

Het is wel zo dat we Jeremy eventueel wel aan het werk kunnen zien elders. Hij staat open voor elk degelijk voorstel.

NVDR: de redactie van MXWORLD vindt het jammer dat er op deze wijze eventueel een einde komt aan Van Horebeek's prachtige carrière. Maar in de paddock hebben we links en rechts vernomen dat er alternatieven zijn. In elk geval wensen we Jeremy een goed zitje toe voor 2019, naast onze nieuwjaarswensen.