MX World

03/01/2019 18:20 - geplaatst door Stingray

Zo stil als nu is het nog nooit geweest in MX-land. Zaterdag begint het langzaam aan met de eerste AMA SX in Anaheim. Maar toch, stil verdorie.....

Daarom gingen we zelf op zoek naar nieuws. Dat deden we bij ons in het zuiden.

Het eerste wat we hoorden is dat Tim Louis, de nummer 2 bij de Inters 250 op Kawasaki over stapt. Gordano Natale zou het EMX 250 2-takt gaan rijden.

Het nieuws over Cyril Genot en Eric Willems leest U onder Thor.

Credits Natale FB


Eric Willems (4de in het EMX300 en 4de in het BK Inters 250): "Ik ga ook het EK 2t rijden en daarnaast misschien enkele GP's in de MX2 mee pikken. Bovendien is het niet uitgesloten dat ik zelfs een paar enduro's ga doen. Op de nationale crosskalender staan niet al te veel wedstrijden maar Balen en Orp ga ik zeker rijden."

Cyril Genot: De plannen zijn om rustig terug te beginnen met training. We gaan op ons eigen ( eigen " team " ) van start gaan. Proberen wel terug op een goed niveau te geraken. Moest dat lukken plannen we zo onze kalender in met misschien enkele Mx2 GP's."