MX World

05/01/2019 10:33 - geplaatst door Stingray

Jeffrey Deruddere wil in 2019 eindelijk podium halen. Hij zal er alles aan doen om zijn doel te bereiken. Jeffrey Deruddere werd geboren op 12 juli 1999 en is aan zijn vierde seizoen toe bij MCLB. Hij zal uitkomen bij de Nieuwelingen 250/500 met nummer 68 op Honda 250cc. Jeffrey woont in Tielt. Hij is de zoon van Werner Deruddere en Nancy Somers en de broer van Lesley.

Lees verder onder Thor

Testk Guido Allewaert, credits fotocoghe

“Ik ben beginnen crossen door mijn papa. Ik kreeg als jongeling een crossmotortje en mocht thuis wat rondrijden. Daarop kreeg ik een grotere motor. Van het één is het ander gekomen …" aldus Jeffrey.

"Voor het eerst werd er deelgenomen bij VJMO bij de Nieuwelingen 85cc toen het seizoen reeds halfweg was. En enige tijd later kwam er een 125cc machine. In het seizoen 2016 werd gestart bij de Beloften MX2 waar ik twee seizoenen mijn hobby kon beoefenen. In 2018 voor het eerst met een 250cc 4-takt gereden. Volgend seizoen wordt het opnieuw een Honda 250cc (van Dirk Tanghe) bij de Nieuwelingen 250/500 Open. Ik hoop dan ook goede resultaten te behalen en op het podium te komen. Om mijn doel te bereiken ga ik naar de fitness en regelmatig lopen en fietsen. Het is zeker de bedoeling om verder door te groeien en bij de toppers en favorieten plaats te nemen, maar dat zien we wel wat er van komt. Podium halen is zeker de bedoeling!"

"Langs deze weg wil ik zeker mijn mama en papa bedanken, want zonder hen kan ik het niet waar maken en doen wat ik altijd wilde doen. Ook dank aan Peter Dhauwe om elke week mijn motor tip-top klaar te zetten voor de volgende reeks en de goede raad, en ook dank aan alle supporters.”