MX World

28/01/2019 12:18 - geplaatst door Stingray

Op 22 september zal de MXGP van Hong Kong worden betwist. De promotor maakte bekend dat deze zal betwist worden op de Central Harbourfront Event space. Dit terrein is gelegen langs de Lung Wo Road, aan de noordzijde van  het Hong Kong eiland. Je zou het kunnen vergelijken met bv. de Heizel of de gedempte Zuiderdokken in Antwerpen.

Op de website van Youthstrea staat dit al aangegeven, op de website van de uitbater van het terrein nog niet. Uiteraard zal hier vanuit scratch een circuit moeten aangelegd worden. Het terrein is  ongeveer 3,5 ha. groot. Het zal passen en meten worden, tenzij men voor de stadionachtige layout gaat.

Aan de andere kant: het circuit is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer tot aan de ingang. 

De ruime foto (Google Maps) ziet U onder Thor of via DEZE LINK