MX World

31/01/2019 09:34 - geplaatst door Stingray

Onze Kabouter kan in alle rust kan toeleven naar het crossseizoen 2019. Er zijn momenteel geen interessante voorstellen om voor de één of andere of hier of daar foto’s te gaan nemen. Daarom grasduint hij tijdens de nog steeds koude en behoorlijk lange winteravonden wat in zijn archief van de afgelopen jaren.

De vorige dagen kwamen er op zijn faceboek pagina al een aantal fotoreeksen tevoorschijn van de ondertussen verdwenen omloop in Grobbendonk. Het circuit aan de kanaaldijk heeft moeten plaatsen maken voor andere activiteiten.

Vandaag keek hij met een eerste fotoreeks terug op de trofee 875 in Wommelgem, meer bepaald het jaar 2006. Het circuit in Wommelgem, de trofee 875 cc, … het is geschiedenis, net als zoveel in het huidige crosslandschap. Wie toch nog even wel terugkijken op deze aangename momenten, kan dit doen onder DEZE LINK