MX World

02/02/2019 10:32 - geplaatst door Stingray

Chauvinisme of niet? De Fransen slaagden er in om Sven Breugelmans, de winnaar van de tweede  manche van de vintage klasse te deklasseren wegens een 'foute' tankbeurt. Een echt drama was dat niet want Breugelmans was uitgevallen in de eerste manche. Feit is dat, ofwel de organisatie zeer strikt toekijkt, ofwel dat ze vooral alles van de buitenlanders hebben ge zien. Het akkefietje met Milko Potisek weerlegt wellicht een en ander. Maar goed de dagzege aan de Opaalkust was voor de Nordist Rudy Vergriete. Reed ooit voor Ufolep de IMBA's. Vergriete werd winnaar van de slotreeks en dagwinnaar omdat Yves Deudon in de slotreeks pas vierde werd. Vergriete was immers ook tweede geworden in die eerste reeks. Weinig Belgen ook op vrijdag, zoekt U ze zelf maar op in de uitslagen.

Credits: Folcke/FB Vergriete

Uitslag reeks 1

Uitslag reeks 2

Eindstand.