MX World

03/02/2019 22:14 - geplaatst door Stingray

Eli Tomac heeft in een doornat Petco Stadion zijn eerste treffer van het seizoen  binnen gehaald. Om het nog mooier te maken pakt hij ook de leiding in de tussenstand. Echt SX kon je San Diego niet noemen. Het was meer overleven. Ken Roczen mocht dan wel op kopstarten, maar belandde dan langs de baan. In deze rare race hield Justin Bogle het vrij lang uit op de tweede plaats. tot hij werd gepasseerd door Roczen, die op zijn beurt moest passen voor de van de zevende plaats terug gekomen Marvin Musquin. Cooper Webb verzoop en werd pas achtste, twee plaatsen voor mijn vriend Tyler Bowers. Justin Barcia viel uit met pech.

In de SX250 was er een tweede opeenvolgende zege voor Adam Cianciarulu. Rookie Jess Pettis draaide mooi voorin mee en moest pas gas terug nemen toen Dylan Ferrandis er aan kwam. Even repliceerde Pettis nog maar dan leek Ferrandis het te halen. Tot hij in de voorlaatste ronde in de fout ging en zo finishte Garreth Marchbanks als tweede, zijn beste ooit, voor Jimmy Decotis.

Credits: Monster Energy Kawasaki.

Uitslagen en video onder Thor.

Video Highlights SX450 Finale

Video highlights SX250 Finale

Uitslag finale SX250 West Coast

Uitslag finale SX450