MX World

04/02/2019 14:44 - geplaatst door Stingray

Neen, onze afscheidnemende (?) Kabouter - hoezo afscheidnemend? Niks van! -  beschikt niet over een glazen bol. Een bol waardoor hij nu reeds foto’s zou kunnen nemen van de VLM openingscross, die vandaag over 2 weken betwist wordt in Helchteren. Hij haalde zijn schoendoos van 2012 nog eens boven (of zou bij het kaboutervolkje de ‘harde schijf’ ook al zijn intrede hebben gedaan?) en bekeek zijn foto’s die hij maakte van de toenmalige openingscross. 7 jaar geleden was men nog te gast in Peer. Het was ‘maar’ een weicross, echter verreden op een ruim terrein, zowel voor het circuit (dat altijd piccobello in orde was), het rennerspark als de parking. Het geheel had amper last van het hemelvocht dat de vorige winter zou kunnen gevallen zijn. Bovendien namen er toen een aantal piloten deel die ook in het WK actief waren. Niet het WK MX1 of MX2, maar het veel ‘schonere’ WK voor de dames. Spijtig genoeg wordt ook deze plaats anno 2019 niet meer door een crossorganisator aangedaan. De nog actieve WK dames zien we ook al een tijdje niet meer in zulke getalen op de VLM. Allemaal spijtig. Een eerste deel foto’s van deze dag vindt U HIER KLIKKEN