MX World

05/02/2019 10:42 - geplaatst door Stingray

Twee zijspan-GP's wat een weelde. De eerste is in de  (figurlijke) moordkuil van de Heeserbergen in Lommel, waar enkel de sterksten overleven. Lommel is meteen de openingswedstrijd van  het WK op6 & 7 april 2019. De tweede volgt dan in de zomer in het weekeinde van 1 september 2019.

Laurent Delbroek, de organisator van Lommel laat ons het volgende weten: "We zijn uiteraard al een hele tijd bezig met de voorbereiding van de Denicol Sidecar GP op06/07 april in Lommel (= openings GP!). Het programma ligt intussen vast. Op zaterdag de vrije trainingen, tijdstraining, kwalificaties en herkansing voor de GP rijders en daarnaast vrije training, tijdstraining en 2 reeksen voor de NK-zijspannen.
Op zondag rijden naast de GP-rijders ook de quads (ONK quads Masters) 2 manches en daarnaast 2 manches voor de support race (= niet-gekwalificeerden en teams uit de liefhebbersbonden)."

En van Luc Driesen vernemen we dat op de kleine jeugdbaan een internationale demo zal gegeven worden door Kids & Sidecars.

Inschrijven voor de support class kan via deze link: luc@smxpics.be .

Wie niet zo lang kan wachten: op 24 februari is er in Eersel de eerste zijspanmeeting van het seizoen.