MX World

05/02/2019 11:49 - geplaatst door Stingray

Dit is nieuw in de lage landen: een eigen talkshow over motorcross. De mannen achter Living For The Weekend blijven nieuwe ideeën spuien, en werken ze vervolgens ook uit. Dit is wat Jean-Paul Maes ons liet weten:

Beste Fans,

Met trots kondigen wij de start aan van een nieuwe motorcross talkshow genaamd ‘Motocross Inside’! Een motorcross-praatprogramma waarin met bekende en onbekende tafelgasten alle Motorcross actualiteiten, aanstaande evenementen, kampioenschappen, uitslagen en ander nieuws bespreken.

Fans kunnen dit programma elke week op een vaste dag en tijd gratis live volgen op de Facebook, Instagram en Youtube van Living for the Weekend. De startdatum en tijd, en natuurlijk de aankondiging van de eerste tafelgasten volgt zo snel mogelijk. We doen alles live om zo de fans zo goed mogelijk te kunnen betrekken in de show. Zo kunnen de fans live vragen stellen of beantwoorden én actief hun stem laten gelden in polls (meerkeuze-vragen) waarin wij om meningen vragen. Wij kijken enorm uit naar deze nieuwe uitdaging en hopen dat jullie ook dit initiatief kunnen waarderen. Like onze Facebook, volg onze Instagram of abonneer op ons Youtube kanaal en zorg dat je geen seconde mist!

De eerste uitzending zal nog deze maand zijn. En we  lichten een tipje van de sluiter op: in de eerste uitzending zijn de vermoedelijke gasten Marc De Reuver en Jeremy Van Horebeek. In een volgende Axel Roelants (broer van Joël) en Stijn Rentmeesters (secretaris-generaal BMB). 

De opzet is dat Motorcross Inside de nieuwsitems uit de media op pikt en daar de gaten over aan het woord laat. Van dit programma zouden best wel eens vonken kunnen afspatten..... Gedurfd? Zeker! Kijken? Absoluut.