MX World

05/02/2019 18:26 - geplaatst door Stingray

Ook mede-favoriet Yentel Martens moest zondag vroeg de handdoek werpen in Le Touquet. Hij postte vandaag waarom alsook de gevolgen van zijn wedervaren.

Yentel Martens: "Le Touquet was hard voor mij dit jaar. Ik knalde op een voorganger die voor mij ten val gekomen was. Hierbij kwetste ik me aan de schouder. Na onderzoek in het ziekenhuis is gebleken dat het letsel nogal mee valt. Ik zal terug op de motor zitten na een paar weken rust. Ik ga volgend jaar zeker terug. Bovendien wil ik over drie weken aan de start staan van de Enduro del Verano."

De Enduro del Verano wordt betwist in Villa Gemell, zon 370 km ten zuiden van Buenos Aires. Het event is een mix tussen strandrace, enduro en stadioncross waar alle grote crossers ooit aan hebben meegedaan. Ook Yentel was daar alsĀ  eens te gast.

Credits: FB Yentel Martens, by Pascal Haudiquert.