MX World

12/02/2019 09:31 - geplaatst door Stingray

Een heus kasteel? Jawel een heus kasteel. Dat zijn nog eens manieren waarmee je kan uitpakken. Afgelopen zaterdag presenteerden Werner Reynders en zijn madam Kathy het WR Team dat dit seizoen in VLM actief zal zijn. Het is - fromeel - reeds het tweede jaar. Duidelijk toch meer dan een bevlieging van Werner en Kathy, maar die hebben dan ook 'crossnaft' in hun aderen vloeien. 

Over het hoe, wat en waarom leest U alles onder Thor en we geven er een dikke fotosessie bij.

Je ben natuurlijk vanzelf onder de indruk als je de parking van het Meerlaer op rijdt. Het blijft een indrukwekkend zich zo bouwwerk in de spotlight te zien opdoemen. Dankzij de medewerking van Filet Pure droop de klasse er van af afgelopen zaterdag in Vorst

Werner zelf en VLM-omroeper Peter Droogmans namen de honneurs waar.

De eerste toon die werd gezet was die van de verjonging van het team. Twee jonge welpen zullen straks bij JMS van start gaan in de klasse -8 jarigen. Milo Vos en Senne Lemoine zullen starten met de nummers 8 en 9. 

Voor de zondagwedstrijden van VLM rekent het WR-team op  Nieuweling B Tom Lemoine (32), Nieuweling C Jean-Pierre Theunis (80), Belofte Bjarne Vos (28) en twee Juniores. Dat zijn Robby Mariën (42) en Nic Husson (53). 

Dat het Werner niet aan visie en structuur ontbreekt blijkt uit het feit dat hij er een VZW rond bouwde. Van onze kan verkondigen wij al vaak dat het hier nog al eens aan durft ontbreken in de Belgische motorsport scene. Goed gedaan Werner! Te meer daar dergelijke verenigingsvorm straks ook zijn nut kan bewijzen, want het WR Team wil ook een VLM cross gaan organiseren.

Op het eerste zicht telt het team geen grote sportieve uitschieters. Nu nog niet, maar dat kan komen. Ruggensteun heeft de ploeg alleszins wel, want het duurde een hele poos eer alle sponsoren  aan hun bloemen geraakten. Het is een beetje de filosofie van 'vele kleintjes maken een groot'. Liefst 31 bedrijven of zakenmensen steunen het project van Werner en Kathy. Dat zegt veel, héél veel!

En toch sloop de ambitie er helemaal op het einde in  toen Werner afsloot met de zin: "We hopen met zijn allen op een tof, blessurevrij én prestatierijk 2019"!