MX World

25/02/2019 12:00 - geplaatst door Stingray

Je kan niet zeggen dat Jean-Paul Maas niet aan de MX-weg timmert. voormalig organisator van een IMBA Jeugdweekend, drijvende kracht achter 'Living for The Weekend', enkele filmproducties rond de motorcross achter de rug en nu MX Inside.

Mark Tielemans, Etiënne Bax  en Jeremy van Horebeek zullen plaatsnemen tijdens de eerste uitzending van het gloednieuwe motorcross praatprogramma MX Inside. Op dinsdag 26-februari gaat deze show live om 21.00uur!

Lees er alles over onder Thor.

HIER de intro.


Mark Tielemans verdiende enorm veel respect van motorsport liefhebbers van over de hele wereld door als debutant aan kop te gaan in de kistklasse van de Dakar rally 2019. Helaas haalde de Boekelnaar (NL) de finish net niet door een flinke crash. We horen graag zijn verhaal bij ons aan tafel.

Etiënne Bax had zich ook iets anders voorgesteld van seizoen 2018. De titelverdediger zag de WK zijspan titel gaan naar de combinatie Vanluchene-Van den Bogaart en is uit op revanche. Hij praat ons bij over wat de zijspanwereld mag verwachten dit seizoen.

Tot slot gaan we gaan Jeremy van Horebeek uiteraard het hemd van het lijf vragen over zijn Le Touquet ervaring én zijn nieuwe team voor het WK 2019! Kijk live mee en stuur je vragen in.

Waar te zien?
Fans kunnen dit programma elke week op een vaste dag en tijd gratis live volgen op de Facebook, en Youtube van Living for the Weekend. De startdatum en tijd, en natuurlijk de aankondiging van de eerste tafelgasten volgt zo snel mogelijk.

Ook te luisteren via de Podcast:
Geen tijd om te kijken, maar wel de mogelijkheid om te luisteren? De show is nadien meteen ook beschikbaar op onze soundcloud zodat hij in alle rust teruggeluisterd kan worden.

Over MX Inside:
‘Motocross Inside’ is een nieuwe gloednieuwe talkshow. Oftewel een motorcross-praatprogramma waarin met bekende en onbekende tafelgasten alle Motorcross actualiteiten, aanstaande evenementen, kampioenschappen, uitslagen en ander nieuws bespreken. De show word live uitgezonden om zo de fans zo goed mogelijk te kunnen betrekken in bij alle onderwerpen. Zo kunnen de fans live vragen stellen of beantwoorden én actief hun stem laten gelden in polls (meerkeuze-vragen) waarin wij om meningen vragen.

Wij gaan alvast voor onze PC zitten. Good luck Jean-Paul.

Enne? Hoe zit het met die andere clip?