MX World

26/02/2019 10:19 - geplaatst door Stingray

Motocross is niet zonder gevaar. Vorig weekeinde gebeurden er twee zware ongelukken. Een in Nederland, maar ook eentje in Lille. Maar daar is goed nieuw van bij MXWORLD terecht gekomen.

Lees onder Thor.

Op zondag 17/2 is naar aanleiding van een ongeval de training een tijdje onderbroken op de Breugelheide in Lille. De piloot die daarbij gekwetst raakte betreft Geert Clé.

En die laat het volgende weten: "Op zondag 17 februari werd ik na een ongeval tijdens de training zwaar gewond overgebracht naar St. Elisabeth Ziekenhuis te Turnhout.
Daar werd vastgesteld dat de ruggenwervels L1, L2, L3 en L5 gebroken waren. Bovendien zijn er drei wervels gebarsten. Na een ingreep stel ik het vrij goed. Bij deze wil ik het bestuur van MC Lille bedanken voor de zeer goede zorgen en bezorgdheid. Dit ongeval treft niemand de schuld en ik wil ook voornamelijk Lindsey Bosch en haar man Timmy bedanken die me continue gesteund hebben. Ik sta een lange revalidatie te wachten maar alles komt terug in orde. Bedankt bestuur van Lille en iedereen van de hulpdiensten."

Geert Clé.

Zo hoort U het ook eens van een ander. spoedig en geheel herstel overigens Geert, ook namens MXWOLD.BE.