MX World

03/03/2019 10:01 - geplaatst door Stingray

Hoe je het draait of keert: Cooper Webb is dé man van het ogenblik in de SX 450. In Atlanta, kende hij weinig of geen moeite om Blake Baggett, Marvin Musquin en Ken Roczen achter zich te houden nadat hij de holeshot lukte. Het is reeds de vijfde zege voor Webb. Die telt nu 13 en 17 punten voorsprong op Roczen en Musquin, terwijl Tomac die pas vijfde werd toch al tegen een kloof van 22 punten aan kijkt.

Austin Forkner en Chase Sexton gingen Adam Cianciarulo vooraf in de East/West showdown. Cianciarulo nam ruim zijn tijd om eerst de stelling van Sexton te veroveren. Hij was ondertussen  bijgebeend door Dylan Ferrandis. In de 12de van de 20 te rijden ronden sloeg Adam definitief toe. Eén ronde later werd Forken ook gepasseerd door Ferrandis.

Onder Thor alle uitslagen en de link naar de volledge wedstrijden.

Credits: Rich Sheperd.


Volledige SX 250 finale

Volledige SX 450 finale

Uitslag en stand SX450

Uitslag SX250 East/West Showdown

Stand SX250 West

Stand SX250 East.