MX World

04/03/2019 12:26 - geplaatst door Stingray

De Vlaamse leeuw brengt een overzicht van zijn motorcross-carrière: zijn wereldtitels, Grand Prix zeges, ...
Motorcross was én is nog steeds zijn leven.Een mooi overzicht van een stuk Kempische sportgeschiedenis doorspekt met beeldmateriaal en anekdotes.

Al 19 jaar op rij organiseert het Davidsfonds de Nacht van de Geschiedenis. Overal in Vlaanderen en Brussel kan je op dinsdag 19 maart activiteiten bijwonen rond het thema ‘Meesterschap”. De plaatselijke afdeling Dessel brainstormde. Is er plaatselijk een virtuoos, een echt talent…? Al gauw dachten we aan het rijke sportverleden van Joël Smets. Hij ging graag op onze vraag in om wat materiaal te bundelen tot een mooi overzicht.

Praktische informatie: 19 maart 2019 om 20:00, Parochie Centrum Witgoor (Meistraat 150, Dessel)
Inkom: 2 euro