MX World

04/03/2019 15:12 - geplaatst door Stingray

Max Nagl en zijn monteur waren zeer gemotiveerd en vertrokken naar Argentiniƫ voor de eerste race van het seizoen. Zaterdag begon veelbelovend voor de Duitser in Lommel. In de kwalificatierace ging Nagl goed van start en bevond hij zich na de eerste ronde weer in de top 10. De 31-jarige eindigde uiteindelijk op een sterke zesde plaats.

De zondag verliep niet volgens plan. Na een goede start in de eerste race van het seizoen blesseerde Nagl zich bij een sprong aan de nie. Hij moest de race vroegtijdig beƫindigen. Na het behandelen en intapen van de knie in het MedicalCenter stond Max in de tweede race terug aan de start. Na drie ronden was de pijn te groot en moest hij de race voortijdig verlaten.

Nagl: "Ik dacht dat het probleem na het intapen weg was. Maar na zes ronden kreeg ik hetzelfde voor. Ik ga me in Duitsland laten onderozkeen bij Ortema. Ik heb geen uitleg voor de blessure."