MX World

08/04/2019 13:42 - geplaatst door Stingray

Meer dan voldoende Inters om ze apart te laten rijden van de Nationalen. Bovendien kwamen er een paar toppers naar Paal. Ken De Dycker en Glenn Bielen gingen aan en de rest wist hoe laat het was. Karel Schepmans probeerde mee te gaan, maar ging er af. Zo werd Jasper Van Der Mieren derde voor de in de start gevallen Mark Boot.

De Zeeuw zou echter wel een hoofdrol spelen in de slotreeks, waar hij het zelfs aandurfde om De Dycker voor te gaan in de start. Niet voor lang echter, want zo eergierig is sterke Ken nu ook wel. Hij trok eens flink door  en veroverde de leiding. Maar waar hij niet op gerekend had was de moed en volharding die Boot aan de dag legde. Keeno moest voluit gaan om op de finish slechts anderhalve seconde over te houden. Van Der Mieren won nu wel het duel met Bielen terwijl een opgemerkte Jeremy Joris twee keer als vijfde eindigde. 

Foto: The day after by KDD (FB)