MX World

08/04/2019 14:02 - geplaatst door Stingray

Het gebeurt niet zo vaak dat Clement Desalle zich publiek uitlaat. De minzame Waal schijnt een zeer aangenaam man te zijn in besloten kring, maar het is geen roeper. Na zijn  wedstrijd in Pietramurata, met een slechte kwalificatie, slechte eerste reeks en een vroege opgave in de tweede wil hij blijkbaar toch een en ander toelichten.

Celement Desalle: "Ik heb mijn knie gekwetst in Valkenswaar, zonder te vallen. Ik wist dat het moeilijk zou worden in Italië, maar ik heb mijn best gedaan voor enkele punten. Vandaag is er een kleine ingreep gebeurd. Het voordeel is dat deze kleine ingreep snel kan genezen en bovendien zijn er vijf weken dat er niet gereden word. dus het plan is om snel te herstellen en sterk voor de dag te komen inde volgende GP. Hopelijk werkt alles volgens plan."