MX World

09/04/2019 08:38 - geplaatst door Stingray

Vier GP's zijn er gereden. De laatst was de spannendste met de duels tussen Tim Gajser en Antonio Cairoli, uitgesmeerd over twee reeksen. Maar nu gaat de GP-riem er even af. Tijd voor ander werk. Behalve voor de Zijspannen. Die gaan van het mulle Lommelse zand naar het vermoedelijk beenharde Spanje toe. Maar iedereen is op kruissnelheid. In Oss starten de Dutch Masters met wat vertraging. ADAC  begint er aan in Fürstlich Drehna in Engeland  opent het Maxxi verhaal. En de IMBA amatuers  zitten zowel in Arleux als in Wohlen. In eigen land maakt Haacht zich op voor een VLM/BMB confrontatie.

Alles over het komende noppenweekeinde onder Thor!

10 april KNMV clubwedstrijden Heelweg.                         

12 april KNMV clubwedstrijd Markelo.

13 april AMA SX Denver, Broncos Stadium Mile High.

13 april KNMV clubwedstrijden in Amersfoort, Axel, Markelo, Waardenburg, Bleiswijk.

13 april KNMV Oss: selectie en kwalificatie Dutch Masters. door het afgelasten van Axel krijgt Oss de openingswedstrijd van de Dutch Masters.

13 & 14 april FIM WK Zijspan, Talavera (Spanje): Nadat ze afgelopen zondag  de eindzege pakten in Lommel trekken Vanluchene-van den Bogaart naar spanje om de Red Plate te verdedigen op een totaal andere baan. die is gelegen in de Arroyo de Maricantarillo.

13 & 14 april ADAC Fürstlich Drehna. Eerste proef ADAC Masters.

3 & 14 april JMS/VLM + BMB Haacht: zaterdag JMS met enkele BMB klassen. Zondag BK BMB

13 & 14 april VJMO/MCLB Galmaarden: een lokale would-be politieker protesteerde afgelopenw eek op FB nog tegen het afleveren van vergunningen voor motorcross. Gelukkig had MCLB zijn licentie al beet.

13 & 14 april MON Lottum: op zaterdag jeugdwedstrijden, zondag NK

14 april KNMV Oss, Dutch Masters: Eerste wedstrijd Dutch Masters voor 85 cc, 125 cc, 250 cc en 500 cc met internationaal deelnemersveld. Verdere info volgt.

14 april SX Futures Denver, Broncos Stadium Mile High

14 april VMCF Wichelen

14 april AMPL Honville

14 april PCNA Lille

14 april FFM, Romagné: Tweede proef Frans kampioenschap Elite.

14 april ACU Maxxis, Lyng: openingswedstijd Brits kampioenschap.

14 april IMBA Arleux Frankrijk: eerste proef Open.

14 april IMBA Wohlen Zwitserland: eerste proef Zijspannen. De Zwitsers zullen goed getraind zijn. Zij hadden afgelopen zondag een kampioenschapswedstrijd.

14 april KNMV clubwedstrijden in Farmsum, Opende, Reusel.