MX World

30/04/2019 10:06 - geplaatst door Stingray

Dat gerucht lijkt toch steeds meer vorm aan te nemen. Na Valkenswaard werd Herlings opgemerkt met de moutainbike. Social media toonden hem zonder enig verband aan de voet. Bovendien laat zijn entourage uit schijnen - met enig voorbehoud - dat de rentree van de wereldkampioen mogelijk in Mantova vorm krijgt.

Zijn mekanieker Wayne Banks: " Als je de duels in Arco zag tussen Antonio en Tim, dan kan je je voorstellen dat elke fan zit te wachten op het moment dat ook Jeffrey met deze mannen gaat strijden."

Dirk Gruebel kijkt rustig tegen de rentree aan. Hij laat evenwel de beslissing aan Herlings. Gruebel: "We zegden dat hij eerst naar de dokter moest voor groen licht. Dan zullen we zien hoe de voet aanvoelt inde racelaars en hoe hij gaat rijden. Als dat gevoel goed is, dan kan hij zijn comeback maken. Maar hij zou niet mogen forceren voor een goede uitslag. Ik denk dat hij daar nog niet klaar voor is. Naar mijn mening zal dat pas het geval zijn voor een of twee wedstrijden later. Hij moet niet forceren. Het is voor iedereen een vraagteken. Drie maanden niet trainen, uit een blessure komen.... Ik weet wel dat zijn niveau hoe dan ook heel hoog ligt. Maar die twee gasten zijn ook op niveau. Zoals Jeffrey en Tony vorig jaar. Het zou een verkeerde aanpak zijn om met hen in strijd te gaan bij zijn eerste wedstrijd. Maar we weten dat Jeffrey snel hersteld van blessures end at hij snel terug zijnĀ  snelheid terug vindt. Het zou me niet verbazen dat hij bij zijn tweede of derde wedstrijd de strijd zal aan gaan".

Niet is zeker, alles is mogelijk. Start Herlings in Mantova, of wordt het Portugal of Frankrijk?

Credits mxgp.com