MX World

06/05/2019 13:17 - geplaatst door Stingray

Voor Shaun Simpson zijn het drukke dagen. Zijn derde race op een week tijd was ook de beste. In Rugby versloeg hij over beide reeksen zijn voornaamste rivaal tommy Searle. Mark Milward werd derde in de eerste reeks voor Brad Anderson en Mel Pocock. Maar het volstond voor Milward om vijfde te worden achter Harri Kullas en Gert Krestinov om met op het podium te mogen met Shaun en Tommy. In de stand neemt Shaun nu 7 punten afstand van Searle.

De zege in de MX2 ging naar Alvin Östlund. Alvin was als tweede geëindigd achter Conrad Mewse in de openingsreeks. Mewse ging niet van start in de slotreeks. Östlund moest de hele reeks jacht maken op Dylan Walsh, vierde in de eerste reeks. Dat zou ook volstaan hebben voor de zege, maar in de laatste ronde werkte Ostlund de zaak in schoonheid af.

Credits: RFX KTM